Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en båt

På min rock-n-roll-båt var jag en skepparkatt med ett garn
Sen var jag fångad i en orkan
Nu kallar några mej mogen
Andra ett barn
Flög där i luften
Var i eld och lågor
Nu ror jag min segelbåt och gjuter olja på vågor

Men vinden vänder min vän
Och landar alltid i stiltjen
Har du hittat ditt syfte?
Kan du trivas i livet?
Och andas djupt mitt i klivet

Gör klättrande trivsamt längs med masten av vision
Be din bön du hjärtans champion
För drömmar slår in
De gör faktiskt det
Och det vore så kul om du hängde med

När glöden tar slut lägg på ett kol
Ånga iväg
Du din ångande ångbåt
Gör vad du behöver, kräng på genom stormen
Till solskenets stad av lättja och stiltje




Skapa | Skriva av golden poop
Läst 112 gånger
Publicerad 2021-10-14 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

golden poop