Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

Drömmar och mystik
Är vad som gör mej rik
Vi delar värld

Fast jag har min
Och du har din

Universumet det växer
Lika levande som du
Och drömmen som jag talar om
Den är nu




Fri vers av golden poop
Läst 100 gånger
Publicerad 2021-10-14 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

golden poop