Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spindeln i nätet

ursula majorna
skiner långt bortom majorna
bortom silver å guld
bortom varenda skuld
längs med rälsen här pickar kajorna
och en trast som lät helt ding
om en spindel i ett nät som aldrig gjort nånting

Du som spinner en tråd utav en monolog
å väver ett nät utav det du förstår
sömmarna korsas de bäst dit de vill
utav en spindel i ett nät som aldrig gjort nånting ?

Det e enkelt att byskylla någon annan, det e nog den enklaste vägen ut
men jag klandrar inte någon för hur dennes sanning har blivit uppbyggd
säg
e det några som har någonting att säga om dig
å det dom berättar, är det sanningen?

så om du väver ett nät utav en funnen tråd
kommer du ihåg var vi kommer ifrån?
sömmarna korsas de dit de vill
av en spindel i ett nät som aldrig gjort någonting

är det många som har någonting att säga, om dig?
Å det dom berättar, e det sanningen?








Fri vers av golden poop
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-14 02:02



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
spinner nät gör du hör. ingen behöver beskyllas. du är skurken.
2021-10-14
  > Nästa text
< Föregående

golden poop