Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den frusna kråkan

Fy vad kallt sa kråkan
Jag bara fryser
Vintern snart här
Och jag hostar och nyser

Hoppas vintern försvinner fort
Vill ha värme igen
Tycker nog att sommaren var för kort
Saknar redan den




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-14 09:21



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Ja den saknar man verkligen
2021-10-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om längtan efter ljus och värme.
2021-10-15

  ULJO
Synd om hen. Förstår att längtan till vårvärmen finns
2021-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP