Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto. Eget


Kanske ett flyghus

Utan trampor
uppställd till beskådan
framför havet

Jag känner vinden
den mjuka och den hårda
kasta runt livet

Solen hittar en glipa
när regnet blöter
mitt hår

Fastsatta står hjulen stilla
ingen rörelse möjlig
i sanden syns andra spår

Är det molnen
eller huset som rör sig
säger barnet
och ser ut genom takfönstret

Kanske ett flyghus
svarar ett annat barn
när molnen far vidare
och vi stannar kvar

 ©Eva Hedlund fd Langrath 2021

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-10-18 21:44



Bookmark and Share


  ULJO
Härlig text
2021-10-19

  Susen VIP
En kärleksfull text med fina tankar från barnen. Tilltalande bild till i harmoni
2021-10-19

  Niliboy
Så fint å barnens kommentarer är alltid så kloka å underfundiga!
2021-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP