Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotocollage av egna bilder.


Föränderligt

Husens historia
andas mig
borgerskapets gubbhus i svunnen tid

Den mörka tapetens historia
sitter i väggarna
i huset där orden delas

Fötternas känslighet
inget stadigvarande
daglig föränderlighet pågår

Avstånden långa
förfluten tid förflyttas
framtiden oskriven
när himlen färgar vattnet
i en ny nyans

Blåsten snor bladen
som vänds bak och fram
innan de nuddar marken

 

©Eva Hedlund fd Langrath 2021

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-10-20 15:27



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Hus från förr
är som öppen dörr
till det som var för
där finns ännu kvar
känslan att det andas
när man än där
igen landas!

2021-10-21

  ULJO
Fin text
2021-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP