Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina känslor!

Mina känslor är inte i kontroll,
men vad spelar det för roll?
Mitt huvud är en enda röra,
men det är väl bara att fortsätta köra.

 
Kroppen säger stopp och det kanske slutar med ett dropp.
Jag kan inte sova och får kanske se det som en gåva.

 
Mina känslor är inte i kontroll,
men vad spelar det för roll?
Mitt huvud är en enda röra,
men det är väl bara att fortsätta köra.




Fri vers av Jasmine_S
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-20 20:31



Bookmark and Share


  Gin83
Starkt skrivet
Enkelt ärligt och okonstlat

Det är kanske bara att köra?
2021-11-02

  Staffan Nilsson

Jag läser dethär som att du har koll på dina känslor.
Och har funnit ett vackert poetiskt uttryck.
Det går bra för dig och kommer att göra det.
Respekt!
2021-10-20

  Koloristen
Det är bara att köra ända in i kaklet till dess segern är vunnen.

2021-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine_S
Jasmine_S