Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång en bot

 

 

nu ser jag klart och tydligt

det som var så betydligt

myror i huvet jag fick

men på ett enda klick

 

allting föll på sin plats

någonstans det fanns

lösning på min fråga

man har väl lite tåga

 

nu förstår jag hur det var

frågan fick sitt svar

en liten (ro)bot trixa

men det jag fixa

 

den mänskliga faktorn lurar

hen kan lagom flina

hen kanske nu tjurar

men orden är mina

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-21 18:09



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Jättebra text tills ickeordet "hen" dök upp, jag läser den igen men byter ut det mot ordet "henom" istället. Jaaa...mycket bättre ;-)
2021-10-24

  Susen VIP
Botad bot. Skön känsla i dina ord
2021-10-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Skönt när man får veta. Jag har råkat ut för samma sak.
2021-10-22

    Lena Staaf VIP
Bra om det finns bot för botar!
2021-10-22

  ULJO
Dina ord. Som jag läser med ett leende.
2021-10-22

  AiA Maria den fria

*ler*

Tack!
2021-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP