Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fan, fan, fan.


Utan dig

Livet är så
Urbota dumt
Livet är snårigt
Svårt och oändligt hårt

Livet är så
Urholkat, tomt
Livet är ensidigt
Ensligt och övergivet


Utan dig!




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-21 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t