Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotocollage av egna foton.


Simmande ord

Orden simmar
under ytan
grupperar sig runt stenarna
skapar ett lätt grått skimmer

Kala trädkronor
spretande grenar
ger ny utsikt
när fötter prasslar mot lövmattan

Lätt huvuddimma
sällskapar med inre toner
när solen förvandlar
brunt till guld

Ett dödshot
en skjutning
ännu ett släckt liv
av någon annans hand

Intill vattnet vilar oron
stilla
framtiden kortare
än den tid som passerat

Orden simmar
under ytan
fångas med en håv
bokstäverna skakas om
bildar nya ord

©Eva Hedlund fd Langrath 2021

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-10-25 13:11



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Dina 'simmande ord'
går på djupet
och dikten mynnar ut i
'nya ord'
Värmande och ömsint!
2021-11-03

  ULJO
Briljant skaldat
2021-10-25

  SatansSon VIP
om man bor i en större stad är det en aktuell text. jag resonerar som Ängelsbergsbo it ca´nt happen here. jag är säker på att bara jägare skjuter hör te i storskogen som brunnit ända tills 300 meter från mitt hus för 7 år sedan. jag är less på världen.
2021-10-25

  Elin Holmsten
Mycket vacker text
2021-10-25

  KYREUS of Sweden
Verbal magi.
2021-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP