Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om ett tvivelsutan sällsynt kärleksläger


Necrofilias oskuld



hon plutade med sin torra lilla mun, blå av kyla
men också skrynklig och vass av brusten torka

Lusten tog väl över, driften att finna värme men
kanske också kontakten med något efterlängtat
som kärleken kvitterad av en länge saknad kyss


Död sen tidernas ungdom till trots lockade hon
med en jungfrulig blick som förfäktade alla nej

älskogen var lika oundviklig som en upplevelse







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-26 00:41



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
En kall kyss vill ingen ha
2021-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP