Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

post op

Seglar vindstilla
lär att inget

Vilar post op
lär att sakta

Smågör lugn
lär mig tomrum

Plockar lätt
lär kropp bromsa

Tränar ställtid
lär att vila

Lyssnar regn
lär mig mig




Fri vers (Fri form) av Jeanette Sandelin
Läst 121 gånger
Publicerad 2021-10-27 05:57



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Den här texten kräver verkligen tanken i hög vakenhetsgrad. Om texten inte var så harmonisk skulle jag tänka Duras.

Tills vidare nöjer jag mig med: berget Tao är bestiget.
2021-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Jeanette Sandelin
Jeanette Sandelin