Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar kallt

kyla så välgörande
en själ som brinner av saknad
hetta inifrån

snö så vackert
skänker tystnad och
saktar stegen

kroppen omhuldad
tydliga väggar av temperatur
elden som stör

kyla så välgörande
en kropp som bränns
is lindrar

vinter i mitt ide
jul inne och ute
snö välkomnas




Fri vers (Fri form) av Jeanette Sandelin
Läst 76 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-12-08 07:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar vintern och julen.
2022-12-08

  stormengudrun VIP
Jag älskar också snön och kylan:-) Betydligt mer välgörande dessutom än kallt regn och fukt!
2022-12-08

  Larz Gustafsson VIP
Vintern är en fiende och en förbannelse.
Ingenting annat.
Det finns emellertid "solstrålar" som är gissel.
2022-12-08

  Solstrale VIP
Vad härlig känsla du förmedlar. Vintern som en vän kan tolkas! Vackert vitt och ljust! Det är sådan här texter som gör en varm inombords, och glädjerik!
2022-12-08

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar kylan, snön, julen, bocken, rubbet.
2022-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Jeanette Sandelin
Jeanette Sandelin