Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om så vore

När mitt hjärta kan andas lugnt
Ögon öppna och klara
När själen får syre
Först då

När mina steg är glada nog
Sinnet piggt och stilla
När magen i vila
Först då

Ångest snurrar och fjättrar
I stress får gjort
Men
tiden är trampad en bit ovan jord




Fri vers av Jeanette Sandelin
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-07 04:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanette Sandelin
Jeanette Sandelin