Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sekund av evigheten

Natten går mot dag
Morgonen plöjer i mörkret
fåror av ljus
Jag följer luften med handen
Trevar mig fram
Om jag skulle lämna denna
enkla boning
Besöka dig som i drömmen
Du berättar för mig om ljuset
och vägen dit
Jag kupar handen runt
en sekund
av evigheten




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-27 07:39



Bookmark and Share


  Jeanette Sandelin
Jag kupar handen runt
en sekund
av evigheten

Fantastiskt!
2021-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström