Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte

Iskallt regn
faller
som pärlsocker
över oss
där vi springer
på trottoaren
Vi tar skydd
i busskuren
Ditt hår är vått
och över kinden
rinner en droppe
ner
Med dina armar
om min
hals
ler du mot
mig innan
du sträcker på
dig och
våra varma
läppar
möts




Fri vers (Fri form) av Alphard
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-28 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alphard
Alphard