Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla talar om kärlek

 

 

det där med kärlek är en konstig känsla

ingen kan den förklara

att med någon sitta och vänsla

det är så himmelskt bara

 

det sjungs så mycket om kärlekens låga

den glödande och heta

man kan ju sig fråga

hur kan man veta?

 

smöriga ballader får oss att vekna

bli tårögda och milda

spaghettilika blir bena'

så ock rusiga och vilda

 

kärleken är Guds lilla spratt

som hämnd för Adam och Eva

likt trollkarls kanin i hatt

poppar upp, syns leva

 

alla törstar efter den

blir aldrig på den mätt

ja, den kärleken

visar sig på många sätt

 

när man den har vunnit

bara njut av glädjens stund

du har kärleken funnit

vem vet när den går på grund?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-10-30 10:06



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Håller med Lena Staaf. Men det är damernas fel, aldrig mitt. ;-)
2021-11-01

  Kungskobran VIP
Härlig text man blir glad
2021-10-30

  AiA Maria den fria


Fint fångat!

För mig är
kärleken
fri energi
att utge


Tack!

<3<3<3



2021-10-30

    ej medlem längre
Kär lek
2021-10-30

  Sparvögat VIP
Den sanna kärleken, att vårda ömt så ej lågan slocknar…
Fint tecknat!
2021-10-30

    Lena Staaf VIP
Ja alla åtrår kärleken. Men aldrig blir vi riktigt nöjda med föremålen för den.
2021-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP