Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Surfa på vågor

Livet går i rena linjer vågor

Kasta dig ut i oros hav

Stå på din bräda

Balansera genom otryggheten

Se längre ut på havet

Det kommer en tid

då livet vänder om

Smärtan minskar farten

Dra då upp all fart

Modigheten får dig att surfa

Bättre och bättre mot ett mål

Där rättfärdigheten

Dig vidare

Surfa på vågorna bort från allt




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-29 18:36



Bookmark and Share


  Niliboy
Själv skulle jag aldrig våga surfa. Men din bild är klar att våga bryta upp å just våga! Du är modig!
2021-10-29

  alicja lappalainen VIP
"Smärtan minskar farten" SANNA ORD
2021-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP