Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto // Strömstad Juli 2020


Röd solnedgång

 
Tidlös kväll i bladsprickningens tid


Solen tappar styrka och visar sitt färgspel


Blodröda nyanser målar sakta livets sol


Underifrån belysta  moln skapar kvällsdramatik


 


Nymånen stiger och avlöser solens gång


För var natt som går växer månen i storlek


Den röda solens nyans färgar månskärvan


Månen vandrar sakta i stjärnornas sällskap




Övriga genrer av Kensy65 VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-30 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP