Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bus eller godis!

 

 

nu kusliga tider stundar

spöken, monster invaderar

skrämmer alla hundar

figurer på gatan regerar

 

mumier raglar framåt

blodiga lik stapplar 

sjunger de dödas låt

vampyr i svart kappa

 

de törstar ej efter blod

nej, godis i mängder vill ha

tanken är god

bus eller godis, ja!

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-10-31 09:46



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Många otäcka saker ute nu
Kul för dom som gillar det
2021-11-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Rolig dikt! Några små kom och knackade på. De tyckte det var spännande. Och godiset var gott.
2021-11-01

  Solstrale VIP
Härligt bejakande av en sed som blir allt mer bred!
2021-11-01

  Bodingen VIP
En importerad "sed" som begynte från Irland och inte hör hemma här, däremot gör den så att affärvärlden applåderar då de får sälja ännu mera skräp, bevare mig för detta slitochsläng. Fin text dock även om jag inte gillar detta nys!
2021-11-01

  ULJO
Kul text i tiden
2021-11-01

  aol
Träffande text
2021-10-31

  Kungskobran VIP
Härligt fångat om Halloween
2021-10-31

    Lena Staaf VIP
Kul skrivet om halloween!
2021-10-31

  AiA Maria den fria


Happy Halloween:)

<3<3<3
2021-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP