Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halloween

Så kom det sig att 4 vilsna gossar
knackade på dörren

Förklädda vore de
och i händerna höll de
kollekthåvarna

Skrovlig målbrottsstämma brölade
"Buuus eller godis .."

I dörren darrade husets invånare
ty skrämmande var uppenbarelserna

"Nej, o kära gossar, allt vårt godis är slut .. går det med en klementin"

180 centimeter gosse trängde fram i dörröppningen
huvudet på sned med ett flin

"Nä, men swish går bra också"




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-31 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP