Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill se det som en gåva

Mitt huvud innehåller så mycket tankar att det tillslut bara bankar.

Jag vill se det som en gåva men det enda jag vill är att få sova.

Det stjälper bara att skrika, men det kanske hjälper med en fika.

Allt jag vill ha är en vän som lyssnar, men det blir bara att jag tystnar.

Mitt huvud innehåller så mycket tankar att det tillslut bara bankar.




Fri vers av Jasmine_S
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-02 10:40



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
igenkänning - ibland går tankarna liksom i kors - då är poesi medicin!
2021-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine_S
Jasmine_S