Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagens liknelser i lite längre kedjor men tyvärr med samma utgång


Du ser ut som om du sålt smöret.....

”Du ser ut som om du sålt smöret,
köpt höns, fått ägg sålt dem, köpt kor,
fått mjölk, startat ett mejeri, sålt det, köpt fastigheter,
sålt dem och investerat i Svenska statsobligationer....
och förlorat pengarna.”
JNW




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jaramald VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-02 10:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Jag skulle vilja anmäla ett rån.
Rånaren såg ut som en Opel Rekord."

"Vilken årsmodell?"
2021-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald VIP