Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Orden och jorden

Orden som lästes
innehöll sorg
över människans ovilja

Gråhimlen kröp
ända ner till sjön
som en omfamning
vattenytan helt stilla

Kala grenar
sträckte sig in i färgprakten
marken prasslande
under våra fötter

Orden som lästes
innehöll ett erbjudande
om kärlek
som när en höna
samlar kycklingarna under sin vinge

 ©Eva Hedlund fd Langrath 2021

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-11-02 21:10



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Rofylld skön dikt
2021-11-08

  Kajan VIP
En stillhet vilar här, och orden lämnar stort intryck och avtryck. En väldigt fin text (och bild).
2021-11-03

  Sparvögat VIP
Så vackra ord, jordens bön till människan…
Mycket fin bild!
2021-11-03

  Solstrale VIP
En vacker gestaltning i ord och bild! En strimma av ljust hopp mitt i gråskalan!
2021-11-03

  ULJO
Fantastiskt fint.
Gillar bilden.
2021-11-03

  Monika A Mirsch VIP
Orden i din dikt
ger tröst
bjuder på kärlek
och närhet.
Stämningsfull och varm
en dikt att minnas!
2021-11-03

  Annie b'larsson VIP
Mycket vacker poesi. Det liksom stillar sig i själen.
2021-11-02

  Niliboy
Jag trivs under Guds vingars beskydd!
2021-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP