Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Musfällan

 

Det är faktiskt damer
ej män som är jägare
i smarta melodramer
inbillar oss belägrare

kvinnors list vet flesta
övergår vårt förstånd
lärt sig männen fresta
att föröka sitt bestånd

slänger ut små krokar
som bete att nappa på
då hugger vi likt tokar
tror oss lady fånga då




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-03 07:55



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Rolig dikt som innehåller en del sanning.
2021-11-03

  Öknens Ros VIP
Fint "fångad" dikt om hur få en karl på kroken, fint rimmat och snyggt uppställd.
2021-11-03

  Solstrale VIP
Härligt och sant!
2021-11-03

  Niliboy
Tror du ja! Fin hyllning av kvinnan!
2021-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP