Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri

Fingrar som stämmer strängar

Tonar in
Lyhört viskande

Lämnar en känsla av värme
På naken hud

Och som målar ett inre i klara färger

Där tanken är en illusion

Men där kroppen lever sitt eget liv

Kliver utanför stängda dörrar
För att andas








Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 119 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-11-03 09:29



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Fin.
2021-11-05

  Gawain VIP
Välkomponerat, väl avvägt och ytterst smakfullt. Tycker jag.
2021-11-03

  Gin83
Mjukt och fint
Vackert och lite drömskt
Sensuell


2021-11-03

  Mats Edin VIP
Skör å stark på en gång
2021-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish