Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Tankar från ett träd

Vi var många som föll
den dagen
när vinden tog i

Jag bröts och slängdes
till marken

Alla föll inte platt
några togs emot
av sin granne
stannade på trekvart

Jag vilar mot en sten
avbruten från roten
täckt av pudersnö

Stormar fäller träd
envisa rotskott
vilar i mark

Runt om mig
vinkar granars grenar
en joggare springer förbi på stigen

©Eva Hedlund fd Langrath 2021

 

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-03 21:34



Bookmark and Share


  Niliboy
Fin inlevelse i träden som vi måste vara rädd om!
2021-11-04

  ULJO
Nästan som stormen Gudrun
2021-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP