Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om mobbning


Ett vittne

Att varje dag vakna upp och veta att något hemsk kommer att hända, men man vet inte vad.

Blir det
slag?
utfrysning?
elaka ord?

Ovissheten..

De värsta såren är inte alltid de yttre som med tiden efterlämnar några ärr, utan de inre som bara fortsätter blöda.

Jag skulle vilja ha en vän som orkar lyssna och väntar på svar.

Ett vittne som är redo att ta emot hela min berättelse.




Fri vers av Jasmine_S
Läst 202 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-11-04 15:38



Bookmark and Share


  Koloristen
Sjung ut och slå tillbaka med full kraft.
2021-11-04

  SatansSon VIP
svårt fatta att nån kan vara dum moten sån söt flicka. det är mitt intryck av text och bild. fan vad söt du är. gå vidare. glöm ondskan.
2021-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine_S
Jasmine_S