Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lånad

Hon är inte ägd
Men väl vägd
I dina händer


Berör

När hon står på knä
Framför den du är

Ser mer än bakom
Ögon som brinner

En kropp som kräver
Ett kön som känner


Inom




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 128 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-05 08:38



Bookmark and Share


  miramin
Djup...
Jag ryser
2021-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish