Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En seger för mig

 

 

Det bankade på minnenas dörr.

Öppnade
och såg sorgkantade figurer
från det förflutna.

De flinade och sa

Hej, vi är på återbesök
för att kolla läget.
Hur har du det?

-Jag mår bra
håller på att planera för framtiden!

Snopna lommade de iväg
och kom aldrig tillbaka.




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2021-11-05 10:45



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfullt och fyndigt om att finna
en balans mellan det förflutna, nuet
och framtiden.
2021-11-08

  Gunnel Eriksson VIP
Bra att inte låta minnena ta
all energi.
2021-11-08

  Respons VIP
Bra sätt att hantera gamla spöken från förr.
2021-11-08

  Rise Little One
Ett trevligt sätt att bli av med det förflutna!
2021-11-07

  Lottie Ålhed VIP
Svar på tal och fullt av framtidstro.
2021-11-06

  Anya VIP
Jaaa! Ordet lomma......det använde min pappa. Härligt att se det i din tänkvärda dikt om att inte låta sorgminnen ta över.
2021-11-06

  Kajan VIP
Liten kortnovell med knorr, problemen fick vända vid dörren.
2021-11-06

  Eva Helene VIP
Så fint och en lärorik historia dessutom!
2021-11-06

  Niliboy
Lite lagom som inte gör. Ont å ömmar är gott att ha!
2021-11-06

    Lena Staaf VIP
Fint att inte låta sig övermannas av de sorgliga minnena
2021-11-05

  Sparvögat VIP
Bra svar på tal, sopa dem under mattan och släpp in frisk luft…
Underfundigt tecknat
2021-11-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul diktat med klös. Livet ska levas, hoppet ska vi bära.
2021-11-05

  ULJO
Så klokt av agerat av dig.
2021-11-05

  Blomma-Stjärna VIP
Wow-kram - livslust med framtidshopp!
2021-11-05

  Feliaxel VIP
Så klokt att se framåt
2021-11-05

  Solstrale VIP
Bra att grinda/stoppa spöken från förr!
2021-11-05

  Öknens Ros VIP
Såna figurer visar man på dörren direkt.
2021-11-05

  AiA Maria den fria


Underbar livsbejakande text att bära med sig i vardagen

Tack!

<3<3<3
2021-11-05

  Maria Sundelin VIP
Vissa demoner från det förflutna är bara att visa på dörren
Släpp bara in änglarna som vakar
Kramar
2021-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP