Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelmatning

Talgoxe och blåmes
Talar om när det är dags
För älskade frön
Dags att börja mata dom små
Underbart att följa deras bestyr
Vinterns skådespel kan starta nu




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-05 11:46



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Dela med sig
av det man har
alla tiders grej!
2021-12-02

  ULJO
Ja de är kloka de små liven. De behöver vår hjälp.
2021-11-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra påminnelse om att det är dags att köpa solrosfrö och talgbollar till våra bevingade vänner.
2021-11-05

  Solstrale VIP
Ja de har börjat picka "hallå, vart är maten" på fönsterbrädan redan! Glada pippis är aldrig fel utanför rutan!
2021-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP