Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simpel svår fråga

Jag vill bara ha en kram
Jag vill bara att någon ska säga att allt ska bli okej, att
Jag inte måste vara så stark hela tiden
Varför kan jag inte gråta?
Varför måste det göra så ont?
Varför vågar jag inte fråga?




Övriga genrer av Förgätmejej
Läst 83 gånger
Publicerad 2021-11-06 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Förgätmejej
Förgätmejej