Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslappningsövning

Du säger
Ta en varm dusch
Låt ångesten rinna av dig
Det känns bättre sen
Vila en stund i din säng

Men i vattnet
Och under täcket
Bakom lager av dissociation
Finns ett ensamt litet barn
Och en pappas erektion




Fri vers av átjágrássie
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-07 00:14



Bookmark and Share


  Respons VIP
Enkla rader som antyder ett fruktansvärt trauma.
2023-02-05

    ej medlem längre
En omtumlande läsning.
2021-11-09

  Gunnar Hilén VIP
Lilla vän ! Man saknar bra ord.
2021-11-08

  SatansSon VIP
ensam och liten upptäckte jag farsan med en främmande kvinna i slutet av augusti 1959. morsan låg på bb. mitt första barndomsminne. äckligt.
2021-11-08

  Judas Ekholm VIP
Elakt. Fult. Sant.

Allt jag begär av en dikt. Du har verkligen "Det"...
2021-11-07
  > Nästa text
< Föregående

átjágrássie
átjágrássie