Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängslig liten himlakropp

Jag är inte hel
Inte ens halv
Kanske delad i tre
med hjärtat nån annanstans

En ängslig liten himlakropp
med knubbiga små ben

En komet i omloppsbana
bland de vita rockarnas kvarter

En uppgiven vuxen kvinna
ännu i sin planets våld

Och sen hjärtat
nån annanstans
helt utan kontroll




Fri vers av átjágrássie
Läst 399 gånger och applåderad av 31 personer
Utvald text
Publicerad 2021-11-07 21:25



Bookmark and Share


  Respons VIP
En vilse-i-världen-dikt som skapar empati-sympati och igenkänning.
2023-02-05

  SatansSon VIP
den här var bra. bort med trauman och gå vidare så här. du är en boren poet.
2021-11-26

  Monika A Mirsch VIP
BRA _ Jättebra!
2021-11-24

  Miskase
Jätte bra skrivet!
Kan verkligen relatera <3

2021-11-23

  Honungsgrävling
Fantastisk. Temat är så fint, så utlämnat och precist. Hur den börjar så utlämnat om hjärtat och sen återkommer till hjärtat i sista biten är så fint i sin enkelhet. Väldigt bra skrivet.
2021-11-11

  Judas Ekholm VIP
Som en käftsmäll i mellangärdet, trots att hjärtat hela tiden finns placerat på rätt ställe. Så HÄR skall poesi skrivas! Kudos!

2021-11-07

  surface to air
Så sorgligt men fint skrivet
2021-11-07
  > Nästa text
< Föregående

átjágrássie
átjágrássie