Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fars dag

Här hade jag kunnat skriva tack

För att du höll min hand
efter slingriga stigar
För att du lyfte mig
när jag behövde lyftas
För att du gav mig mig ett tryggt hem
att gro i
växa i
Starka rötter
att hålla fast i
För att du älskade mig
så jag kunde älska mig själv

Här hade jag kunnat skriva tack
Men det kan jag inte




Fri vers av átjágrássie
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-14 13:08



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag vet en tjej som var a la med min nu döde morbror. hon trivdes med honom i sängen. han behövde aldrig tvinga henne. hon stannade med honom till hans död. så gladelig i honom.
2021-11-14
  > Nästa text
< Föregående

átjágrássie
átjágrássie