Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens strand

 

 

I kvällssolens sena timma
sköljde smekande vågor
över kärlekens strand

våg efter våg

i soluppgångens ljus
låg vattenytan spegelblank

i sanden låg två hjärtan
av snäckskal




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2021-11-08 09:42



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Vacker bild - drömmen om den perfekta kärleken . . . .
2021-11-16

  Linda CH VIP
Fin naturbild i kärlekens namn.
2021-11-11

  Solstrale VIP
Innerligt fint!
2021-11-09

  Eva Helene VIP
Vacker dikt, som en skön smekning är den.
2021-11-09

  Olof Lagerhorn VIP
En vacker kärleksdikt om hur tiden
och det yttre i tillvaron växlar men
hur kärleken består.

2021-11-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart vackert bildspråk med kärlekens harmoni i två hjärtan.
2021-11-08

  Niliboy
Vacker bild!
2021-11-08

  Blomma-Stjärna VIP
ja, så vackert - som att vakna efter en älskogsnatt och vara bara hjärta - två hjärtan!
2021-11-08

  Susen VIP
Dina ord skänker en vacker bild av kärlek. Fint!
2021-11-08

  Gunnel Eriksson VIP
Känns som en annan tid -
kanske i en annan del av världen.
2021-11-08

  ULJO
Naturen är fantastisk. Fint tecken du berättar om.
2021-11-08

  Kajan VIP
En mjuk och skön metafor i harmoni.
2021-11-08

  Feliaxel VIP
Naturen visar kärlek på många sätt
2021-11-08

  Maria Sundelin VIP
Vilken fin bild dina ord beskriver
Kramar
2021-11-08

  Öknens Ros VIP
Fint om hur naturen kan visa sig i former av hjärtan.
2021-11-08

  Lottie Ålhed VIP
Vackert med snäckskalen. En slump att de bildade formen av hjärtan?
2021-11-08

  Sparvögat VIP
En vacker lovsång till kärlekens band…
2021-11-08

  AiA Maria den fria

Fint du tecknar livets naturliga flöde i kärlekens namn!

Tack!

<3<3<3
2021-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP