Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För sanning och frihet

Nu talar hela världen om detta vaccinpass
låt oss tillsammans spola ner det på dass
i en del länder är vaccindiktaturen redan total
i Sverige har de flesta än så länge haft ett val
men ingen ska neka mig att göra vad jag vill
för vad jag valt att säga nej tack till
jag vägrar vaccinet och vägrar att straffas för det
jag står upp för sanning och frihet
allt är blott en del i "deras" mörka agenda
jag vet det och jag är inte den enda
jag kavlar ner och säger nej tack
till denna giftinjicerings attack.




Bunden vers (Rim) av Thylacine
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-11-08 13:53



Bookmark and Share


    lydriket
Viktig och bra text.

Det finns inget vetenskapligt stöd för utan bara juridik mot medicinsk apartheid.
2021-12-20

  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar t o m att åka bil.
2021-11-09

  AiA Maria den fria

Siffror/statistik kan användas/tolkas olika

Enl folkhälsomyndighetens senaste statistik så framgår det att andelen fullvaccinerade fall av covid-19 som fått intensivvård nästan är lika stor som andelen av de ovaccinerade fallen

Tack!
2021-11-08

  Staffan Nilsson

Ja, det finns folk som vägrar säkerhetsbälte!

2021-11-08

  Kungskobran VIP
Hoppas du klarar dig från covid,
nästan alla smittade som får intensivvård är ovaccinerade
2021-11-08

  Koloristen
En behövlig räfst.
2021-11-08

  Larz Gustafsson VIP
Står med dig, även om jag inte tror på det där med giftet.
För mig handlar det mer om att jag vare sig orkar eller vill.
2021-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Thylacine
Thylacine