Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av mina första dikter.


Du sliter ut mitt hjärta

Du sliter ut mitt hjärta, börjar stampa på det och
sätter tillbaka det.
Varför gör du så?
Är jag ingenting värd för dig?

Du sviker, ljuger och sårar mig hela tiden.
Varför gör du det?
Är jag ingenting värd för dig?

Du sparkar på mig som redan ligger, jag är hjälplös.
Varför gör du det?

Är jag verkligen ingenting värd för dig,
eller måste du visa att du är stark,
genom att trycka ner mig?

Men då ska du veta, du är inte stark i mina ögon,
tvärtom, du är svag!




Fri vers av Jasmine_S
Läst 128 gånger
Publicerad 2021-11-08 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jasmine_S
Jasmine_S