Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev i tonåren


Jag ska ta mitt mod

Jag skulle så gärna vilja berätta.
Berätta hur jag känner för dig.
Men varje gång jag ser dig, blir jag helt stum.
Kan knappt säga ett ord.
Jag ska ta mitt mod och berätta för dig, hur mycket du betyder för mig.




Fri vers av Jasmine_S
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-08 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jasmine_S
Jasmine_S