Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev i tonåren


Ni som aldrig har förlorat

Ni som aldrig har förlorat någon ni älskar, vet inte hur ont det gör.
Man har ett sprucket hjärta som aldrig kommer att läka helt.
Man kommer alltid minnas den man har förlorat.
Det är svårt att glömma hur roligt man har haft med henne/honom.
Ni som aldrig har förlorat någon ni älskar, vet inte hur jobbigt det är.
Man har en liten bit i hjärtat som alltid kommer att fattas.




Fri vers av Jasmine_S
Läst 103 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-08 20:27



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om tankar och känslor när en relation brister.
2021-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Jasmine_S
Jasmine_S