Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel

Änglar, finns de?
Tror du på änglar?
Gör du inte?
Jag vet att änglar finns, i alla fall för mig.
Jag har världens bästa ängel, som skyddar
mig mot allt ont.
Och ängeln det är DU.




Fri vers av Jasmine_S
Läst 88 gånger
Publicerad 2021-11-08 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jasmine_S
Jasmine_S