Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sitter här alldeles ensam

Jag sitter här alldeles ensam, ingen bryr sig om mig.
Tänk om du var här.
Här hos mig, du är den enda som bryr sig om mig.
När jag ser dig känner jag att hela kroppen inte kan vara stilla.
Jag måste få träffa dig, det var så länge sedan vi sågs.
Så länge sedan att jag inte minns hur du ser ut.
Jag måste träffa dig, annars dör jag av sorg.




Fri vers av Jasmine_S
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-08 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jasmine_S
Jasmine_S