Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Eget foto // Egenhändigt gjorda demonstrationsvästar.


Brandfackla skriven 21 maj 2020

 

Vi befinner oss i försommarmånaden maj, solen skiner och förutom några otäcka chemtrailsstreck på den blå himlen så verkar allt vara som en önskedag!

Men under denna ljusa yta smyger mörkret fram på olika sätt.

På radions och televisionens alla kanaler sprids mörker och ångestfylld rädsla till folket genom att basunera ut senaste dödstal på den influensa som Anders Tegnells fd. chef, Johan Giesecke uttalat sig tydligt kring och benämnt som en ordinär influensa liknande de vi tidigare haft under åren. Han sa även att personer med multisjuklighet och äldre är extra utsatta men att dödligheten inte är värre än tidigare år, 0,1%.

 

Hur blev det så här, varför har vi gått in i rädslan, hur hamnade vi i denna situation där vi slutade föra fram vår tydliga mening, genom demonstrationer mm.

 

Kan det vara så att flertalet människor i den industrialiserade världen plötsligt fick det för bra, vad var det som hjälpte oss till denna punkt?

 

Hur såg det ut innan influensaskådespelet drog igång i början av 2020?

Mänskligheten har sakta men säkert förts in i denna situation under väldigt lång tid.

Globalisterna har under 50 års tid varit tydliga med vad de vill, inkluderat Bill Gates mfl. men vi (flertalet människor) har varit så upptagna med de välfärdsprylar och företeelser som vi serverats med under årens gång.

Vi har under många år kunnat överkonsumera som aldrig tidigare i historien, kunnat flyga obehindrat och vant oss vid att fly in i en låtsasvärld där de senaste tillskotten heter Netflix och mycket mer.

 

Vi har svalt betet fullt ut och gör det till den grad idag (Maj 2020) så att globalisterna kan slutföra sin plan på total kontroll och övervakning då 5G radartekniken skyndsamt installeras, bara för att vi fordrar detta så att vi kan fortsätta fly in i den skapade låtsasvärlden genom mobil och internetbaserad förströelsespel och kommunikation.

 

Om vi inte gemensamt vaknar till nu så kommer vi att ta stor skada genom 5G strålningen.

Flertalet av dagens barn kommer inte att kunna fortplanta sig om vi inte stoppar denna mänskliga avveckling, strålningen gör dessa barn mer eller mindre ofruktsamma genom 5G strålningen.

6G, 7G, 8G tekniken finns redan och väntar på att lanseras.

 

Elon Musk håller på att placera ut sina 40.000 kommunikationssatelliter i banor runt jorden som ett ytterligare sätt att reducera jordens befolkning, Bill Gates har tydligt talat om att han vill reducera jordens befolkning med 1,3 miljarder människor.

 

Gott folk det är dags att agera men vakna först och tala tydligt om vad du vill med ditt och efterkommande generationers liv!
Övriga genrer av Kensy65 VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-09 06:00Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Tack för ord av vikt!

”Gott folk det är dags att agera men vakna först och tala tydligt om vad du vill med ditt och efterkommande generationers liv!”

Tack!
2021-11-10

  Thylacine
Mycket bra text, och tyvärr allt annat än mindre aktuell nu den 9/11 2021.
Men dessvärre fattar nog de flesta inte speciellt mycket om vad du talar om.
Mänskligheten har länge och effektivt blivit förda bakom ljuset.
2021-11-09

  Lustverket VIP
Yes, vi behöver tänka kritiskt till utvecklingen och inte bara acceptera den så som den paketeras till oss av Elon Musk!
2021-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP