Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


November haiku

Mitt i grådagen
lyser rönnbärsträdet, på
bladlösa grenar

© Eva Hedlund fd. Langrath 2021




Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-11-09 16:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2021-11-16

  Niliboy
Fågelmat å gelé!
2021-11-10

  ULJO
Vackert i ord och bild
2021-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP