Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte sova

Jag kan inte sova utan dig.
Jag kan inte äta utan dig.
Jag kan inte leva utan dig.
Vet du varför?
Inte?
Jag kan berätta det, om du vill.
Vill du det?
Är det säkert?
Okej.
Jag älskar dig




Fri vers av Jasmine_S
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-09 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jasmine_S
Jasmine_S