Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Guds" närvaro


"GUD"

"Gud" är ingen tingest, mätbar
som ett fysiskt fenomen,
inte magisk eller ätbar
som oblat på en patén.

"Gud" gick några år på jorden
i en människas gestalt
men är nu osynlig vorden,
ohörbar men ändå allt.

"Gud", som många ignorerar,
är en verklighet för fler.
Allt som finns och existerar,
varken hör man eller ser.

"Gud" i vilken alla rör sig
och i alltet alltid bor,
både ser och städse hör dig,
även om du inte tror.




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-11 17:07



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Fint, som vanligt, men nu ämnar jag - i all ödmjukhet - vara lite kritisk: "en patén" stör, tycker jag...
2021-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP