Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Septembersol


Guldbrand i träden
Eftermiddags och kvälls
glöd
i horisontens linning

Vi fållas in i skymningen
när mörkret kryper över hustaken

Som en gammal trollpacka
ruvar mörkret
allt som på nytt ska födas
i vår

Läppjar te
Malörtsbrygd

Letar
i skymningsgömmor
och dammar av bokryggar

Minns sommaren






Fri vers av Audra
Läst 118 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-11-11 12:38



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Skön.
2021-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Audra
Audra