Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmar


Vardagen kommer tillbaka

den håller ihop sömmarna

medan drömmarna går precis under huden

Efter två veckor
är det dags att ta på sig ett ansikte
att vara utvilad
och hitta sin professionella röst
(den låg under byrån om någon undrar)

- Medan drömmarna spinner vidare

springer dagarna framför mig







Fri vers av Audra
Läst 47 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-07 16:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt!
2023-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Audra
Audra