Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luna (fullmåneritual)

Luna
När du når din fulländan
När du stolt reser dig
Med hela himlavalvet som kuliss
Då reser jag mig med dig
Jag sträcker upp mina armar
Under stjärnornas tak
Och dansar i ditt fallande ljus
~Låter det flöda in i mina sprickor
Och hela mig~

Kan du glänsa så
- Då kan även jag uppnå
Mina fulla potential!
Luna min Luna!
Det svarta flyr och skuggorna
Hukar under dig
Ditt silver skrämmer all oro, ångest
Alla tvivel på flykt

Du som är ovanför
Och jag nedan
Tillsammans är vi ett
Och jag är HEL!




Fri vers av Audra
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-18 16:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Var och en har sina vidskepelser. Funkar det så är det ingen skillnad mellan helige ande eller månen, båda lika lite verksamma.
2022-05-20

  Koloristen
Ett gnistrande men ofruktbart månlandskap.
2022-05-18

  Larz Gustafsson VIP
Jag tar avstånd från ritualer.
Endast Jesus kan göra en människa hel.
Månen är DÖD.
2022-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Audra
Audra