Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny fas


Tusen avbrutna rader
alla ord som fallit av

Allt som inte blev
men som ändå hålls kvar

Det är dags att släppa taget
börja på en ny fas

Nya meningar
som inte har alla svar

Saker att älska, begära
kanske ångra

Skriva tusen avbrutna rader
försöka tygla alla vilda ord

Alla ord som trampar och trängs
i mellanslagen

Alla som vill vara först ut

I den nya dagen








Fri vers av Audra
Läst 50 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-04 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Audra
Audra